Kantoormeubelen huren - Alles voor uw tijdelijke ruimte/omgeving

Bekijk onderaan de pagina onze catalogus!

Verhuur kantormeubelen

Kantoormeubelen huren of leasen

U bent op zoek naar kantoormeubelen voor een bepaalde periode? Bij OKA Office Furniture kan u zo goed als alles huren: Bureaustoelen, bureautafels, archiefkasten, scheidingswanden, garderobekasten … . Neem contact met ons op en wij geven je graag advies bij het zoeken naar de juiste kantoormeubelen. Bel ons op 02 254 02 10 of stuur een mail naar info@oka.be. 

Bureautafels

Bureautafels huren

Kantoormeubels huren? Tijdelijk bureaus huren? OKA verhuur heeft het grootste aanbod aan kantoormeubelen die u kan huren.Bekijk ons aanbod aan tafels en bureaus die u kan huren.  

Stoelen

Stoelen huren

Kantoorstoelen huren? Bureaustoelen huren? Vergaderstoelen huren voor een vergadering? OKA verhuur helpt je snel uit de nood! Bekijk ons groot aanbod aan stoelen die u kan huren of leasen. 

Kantoorkasten

kantoorkasten huren

Archiefkasten huren? Kantoorkasten huren? Tijdelijke opbergkasten huren? OKA verhuur levert allerlie soorten kasten: vestiairekasten of garderobekasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten, hangmappenkasten,… . 

Vergaderen

Vergadertafels huren

Tafels en vergaderstoelen huren? Vergadertafels huren? OKA verhuur helpt je met tijdelijke tafels of vergadertafels te huur. Ideaal voor elke toekomstige vergadering die u heeft.  

Scheidingswanden

Scheidingswanden huren

Tijdelijke scheidingswanden huren? OKA verhuur heeft het allemaal. Scheidingswanden huren zorgt voor een snelle oplossing om een bepaalde ruimte anders in te delen. 

Het huren van kantoormeubelen gaat bij OKA verhuur op een zeer snelle manier. U neemt contact met ons op, en wij adviseren u bij de juiste keuze van kantoormeubelen. Eens dat we samen met u de juiste kantoormeubels voor verhuur gekozen hebben, kiezen we samen een gewenste levering of afhalingsdatum. Indien u kiest voor een levering dan monteren wij de kantoormeubelen te huur bij u ter plaatse op de gewenste plek.

Indien u dit wenst kunnen wij een 3D voorstelling maken en zo heeft u een beter zicht op uw kantoorruimte. Dit maakt het voor u gemakkelijker om de juiste keuze te maken. Al meer dan 30 jaar zit OKA verhuur in het vak en  is de periode verlopen dan komen wij de kantoormeubelen weer ophalen of u heeft de optie om deze definitief over te kopen.  

Is de verhuurperiode verlopen? U kan de huurperiode gemakkelijk verlengen, of indien het zich voor u toelaat dan kan u de kantoormeubelen kopen. Wenst u geen van voorgaande oplossingen dan komen wij de kantoormeubelen gewoon ophalen, u kan ze ook zelf brengen. Dit alles wordt duidelijk op voorhand met elkaar afgesproken. 

Voordelen van kantoormeubelen huren?

  • U kan op korte of lange termijn bureaumeubels huren
  • U kan kantoormeubelen huren voor een drukkere periode
  • Tijdelijke vergaderingen of seminaries houden
  • U heeft een tijdelijke huisvestiging of project  

Wilt u meer informatie over kantoormeubelen huren? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 02 254 02 10 of info@oka.be

Wilt u kantoormeubelen leasen?

Bij OKA kan u kantoormeubelen leasen aan zeer gunstige condities. Contacteer ons voor meer informatie

U betaalt u een vast bedrag per maand, waardoor u niet in één keer een groot bedrag moet betalen. 

Na afloop heeft u drie opties:

  1. U verlengt uw periode
  2. U kan de meubelen overnemen
  3. OKA neemt de kantoormeubelen over

Interesse of meer informatie nodig? Contacteer ons voor meer informatie 

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer lezen