Opbergsystemen

 • Melaminekasten-list

  Kasten in melamine

  Alle opbergsystemen zijn in volledige harmonie met al onze gamma’s Systeem- en Directiemeubilair. De koffers van de kasten, zijn gemaakt in melamine, bladdikte 18 mm.
  Kasten in melamine - Kantoorkasten in melamine
 • Roldeurkasten

  Roldeurkasten

  De rolluikkasten of roldeurkasten zijn onmisbaar in elke werkruimte. Omdat de deuren van de kasten in de koffer wegrollen, hoef je dus nooit rekening houden of de deuren zullen open gaan of niet. Neem je tijd om de juiste kast te zoeken want er zijn oneindig veel oplossingen voor je kantoorruimte.
  Roldeurkasten
 • Rekje

  Opbergrekken

  Bekijk onze verschillende opbergsystemen die je snel en eenvoudig kan uitbreiden naar eigen wens.
  Opbergrekken
 • Scheidings

  Privacy-panelen

  Het plaatsen van privacy-panelen is niet meer weg te denken in de huidige kantooromgeving. Bekijk onze oplossingen voor zowel vrijstaande als dubbele werkposten. Steeds verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.
  Privacy-panelen
 • Scheidingswand

  Scheidingswanden

  Creëer een (tijdelijke) afgesloten ruimte door middel van onze geluidsdempende scheidingswanden. Beschikbaar in verschillende afwerkingen en afmetingen.
  Scheidingswanden
 • Schuifdeur

  Schuifdeurkasten

  Bekijk onze demonteerbare schuifdeurkasten die dankzij hun verfijnd design, geïntegreerd kunnen worden nabij de werkposten. Verschillende afmetingen mogelijk!
  Schuifdeurkasten
 • Ladeblokken

  Archiefkasten

  Ladeblokken, klasseerkasten aan hoge kwaliteit. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.
  Archiefkasten
 • Vestiaire

  Vestiairekasten

  Maak op basis van je ruimte de ideale opslagruimte, dit snel en gemakkelijk dankzij de eenvoudige montage. Met onze vestiairekasten, ontwikkeld voor intens gebruik. kan je alle persoonlijke spullen veilig opbergen.
  Vestiairekasten
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer lezen