Directiemeubelen

 • X4-list

  Collectie X4

  Met zijn verfijnde en strenge lijnen, stevige structuur, krijgt het gamma X4 iets zeer uniek. Haar gelakte onderstel wordt nog door een vleugje chroom afwerkt net onder het werkblad. Dit geeft net dat extra’tje aan de kantoorruimte. Dankzij zijn simpele structuur, zijn er heel wat mogelijkheden voor handen.
  Collectie X4
 • X5-list

  Collectie X5

  De lijnen van het X5 gamma zorgen voor een perfecte balans tussen modern en klassiek. Ideaal voor een manager die graag een groot bureau heeft, met net dat tikkeltje meer. De burelen in dit gamma zijn uitgerust van wel zeer praktische opbergsystemen die ervoor zorgen dat je alles direct bij de hand hebt.
  Collectie X5
 • X6-list

  Collectie X6

  Het gamma X6 straalt iets modern uit, mede dankzij de mogelijkheid om het werkblad in glas of in hout te nemen. Het onderstel kan je in het wit of in chroom verkrijgen, wat er dan weer voor zorgt dat de kantoorruimte er zeer licht en krachtig uitziet. De elliptische voet laat het geheel mooi samenvloeien.
  Collectie X6
 • Z5-list

  Collectie Z5

  Het gamma Z5 heeft een zeer elegante stijl. De burelen zijn beschikbaar met vierkante poten of paneelpoten. Dankzij de bijhorende kantoorkasten en vergadertafels, maak je van de kantooromgeving één geheel.
  Collectie Z5
 • Z6-list

  Collectie Z6

  Z6 verenigt op een elegante manier warme en koude tonen, zowel tussen de burelen onderling als de omringende elementen. De open en ruime opbergsystemen geven een« cosy » en aangename sfeer.
  Collectie Z6
 • Z7-list

  Collectie Z7

  Het gamma Z7 stelt 3, open of gesloten, design poten voor in 2 decors. Zo kan de manager zijn eigen werkruimte personaliseren. De werkbladen, dikte 37mm, geven deze bureaus een zeer sterke indentiteit.
  Collectie Z7
 • Z8-list

  Collectie Z8

  Het subtiel machinaal afgewerkt onderstel geeft aan Z8 een aanvullende elegantie met onberispelijke afwerkingen tot in de kleinste details dat de originaliteit van het design bestempelt.
  Collectie Z8
 • P1-list

  Collectie P1

  Perfecte harmonie tussen de rechte en gebogen lijnen, maar ook tussen de verschillende diktes van de materialen. Deze worden versterkt bij het gamma P1 door de warme afwerkingen.
  Collectie P1
 • H1-list

  Collectie H1

  Een evenwichtige harmonie. Een geslaagde combinatie van verschillende materialen: Glas, metaal en melamine panelen. Alle 3 voorgesteld in 2 kleuren grijs : Silicum en Kwarts. Het gamma H1 is gewoon zéér uniek!
  Collectie H1
 • H2-list

  Collectie H2

  Een sterke identiteit. Het gamma H2 heeft een resoluut innovatief ontwerp: Structuur in onder druk gegoten aluminium, voorgesteld in wit, aluminium of zwart.
  Collectie H2
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer lezen