Bureaumeubelen

 • Cosy-list

  Collectie Cosy

  Een nieuwe collectie waarbij het onderstel in hout is. Dit is een zeer stijlvol bureau dat geschikt is voor zowel een kantoor- als woonomgeving. U kan deze als alleenstaande of dubbele werkpost bestellen.
  Collectie Cosy
 • K8 list

  Collectie K8

  Het onderstel van het gamma K8, dat de vorm heeft van de letter « A », geeft aan deze collectie een eigentijdse look. Het onderstel heeft een perfecte stabiliteit door middel van structurele balken onder het bureau. De collectie K8 is zeer aantrekkelijk en robuust.
  Collectie K8
 • K1 list

  Collectie K1

  K1 is een gamma met een ongelooflijke stabileit en zeer functioneel. Het slanke ontwerp, versterkt door de warmte van hout, past perfect in elke kantooromgeving. Dankzij de vele mogelijkheden kan je hier snel en gemakkelijk je ruimte functioneel aanpassen.
  Collectie K1
 • K2-list1

  Collectie K2

  K2 staat voor ergonomie en besparing. Structurele draagbalk. Het onderstel is beschikbaar in het wit, aluminium of antraciet, met geïntegreerde kabelgoot. 5 afwerkingen werkbladen.
  Collectie K2
 • K3 list

  Collectie K3

  K3 is een gamma dat ideaal is voor teamwerk. Wil je meerdere mensen aan 1 grote tafel plaatsen met een privacypaneel of zonder, dan kies je best voor K3. De vierkante structuur van het onderstel geeft aan het gamma K3 een eigentijds design. Lekker strak en proper, meer hoeft het soms niet te zijn.
  Collectie K3
 • K7 list

  Collectie K7

  Bouwkundig onderstel met elegante verhoudingen. De driehoekige structuur verleent aan het gamma K7 een modern design. Zeer goede stabiliteit dankzij de structuurbalk. Onderstel beschikbaar in het wit of aluminium. 5 verschillende afwerkingen beschikbaar voor de werkbladen.
  Collectie K7
 • Postes assis debout-1

  Zit-Sta bureau

  Voor meer welzijn en vitaliteit op het werk, is het belangrijk om regelmatig van werkpositie te veranderen. Bekijk hier ons aanbod zit/sta burelen.
  Zit-Sta bureau
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer lezen