Brandkasten

Producten

1

Beste bezoeker, momenteel zijn we onze website volop aan het vernieuwen, hierdoor zijn bepaalde producten nog niet online beschikbaar. We willen ons namen het OKA-team hiervoor verontschuldigen voor dit ongemak. OKA heeft een eigen catalogus 2016-2018 die u online kan bekijken. Indien u meer informatie wenst over een bepaald product, of u wilt een offerte ontvangen? Dat kan, contacteer ons en we helpen je graag verder !

Informatie

2

Klik hier om de Brandkasten in onze catalogus te bekijken

Kluizen1

Kluizen

Onmisbaar voor het opbergen van waardevolle documenten, geld,... . Uitgerust met een elektronisch slot (anti-sabotage en anti-terugslag) van hoge kwaliteit. Gefabriceerd uit zeer robuust staal met dikte 4 mm voor de deur en 1,5 mm voor de wanden. 2 bouten om te vergrendelen en verborgen scharnieren voor extra veiligheid. Gebruiksklaar geleverd voor op de muur of de vloer, met bouten en moeren voorzien. Anti-kras geverfd in metaal grafiet. Beschikbaar in 5 verschillende volumes.

Kluizen2

Hoogwaardige kluizen

De brandkasten zijn getest volgens de nieuwe en meest prestigieuze Europese norm EN14450-S2 voor de beveiliging tegen diefstal.
BEVEILIGEN: uitgerust met een dubbelbaard sleutelslot VDS klasse 1 of uitgerust met een elektronisch slot klasse 1 met tijdsvertraging functie.
CONSTRUCTIE: dubbelwandige constructie met anti-boringsplaten en bescherming via dubbel slot, dat voor extra beveiliging zorgt.
BEVESTIGING: klaar voor bevestiging op de vloer, bouten voor vloeren in beton meegeleverd.
KLEUR: afwerking met krasbestendige verf van topkwaliteit RAL 9003.

Kluizen3

Brandwerende brandkast

De beste oplossing om waardevolle documenten veilig op te bergen tegen brand en diefstal.
BESCHERMING TEGEN BRAND : geeft 30 minutes bescherming aan papieren tegen brand tot wel 500°C.
BEVEILIGEN: uitgerust met een dubbelbaardveiligheidsslot van hoogwaardige kwaliteit klasse 1 of met een elektronisch slot (makkelijk gebruik dankzij het LED-scherm.
Om de beveiliging nog te verzekeringen, is de brandkast ook uitgerust met een intern alarm, een dubbele controle, een verborgen code en met een gecodeerde code.
CONSTRUCTIE VAN DE DEUR : espagnolet vergrendeling met 3 bouten geeft extra sterkte en weerstand tegen elke aanval.
• Geleverd met regelbare legborden waar je onderaan hangdossiers kan ophangen.
• Afwerking in krasveilige verf (RAL 9003).

Foto’s

3
Brandkast1
Brandkast
Brandkast2

Een vraag? een offerte?

Ons team staat ter uwe beschikking, gratis en zonder vertraging
Bel mij op

Levering en Montage

Al onze producten zijn in voorraad beschikbaar, wij beschikken over ons eigen team om te leveren en installeren.
+ Lees meer
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer lezen